Salade met halloumi kaas

  • 25 mins
  • 10 ingredients
  • Servings 2
  • Prep 25 min
  • Course

Ingredients

  • Gemengde sla met rucola 100 gram
  • Komkommer 1/2
  • Olijven 14 stuks
  • Avocado 1
  • Halloumi kaas 1 stuk
  • Pompoenpitten en zonnebloempitten 2 eetlepels
  • Olijfolie
  • Balsamico azijn
  • Paprikapoeder
  • Zout en peper naar smaak

Halloumi is kaas die gebakken kan worden en gemaakt is van schapen en geitenkaas.

Verdeel de gemengde sla met rucola over 2 borden. Snijd de 1/2 komkommer en avocado en verdeel over de borden samen met de olijven.

Bak de zonnebloempitten en pompoenpitten kort in de pan. Strooi ze over de salade en besprenkel de salade met olijfolie en balsamico azijn.

Snijd de halloumi in plakken en bestrooi met paprikapoeder en peper aan beide zijden. Zout is niet nodig. Bak de halloumi in de pan met olijfolie ongeveer 1,5 minuut aan iedere kant. Serveer op de salade.

 

Print Recipe

No Comments

    Leave a reply