Frittata

  • 15 mins
  • 10 ingredients

Ingredients

  • Eieren 4
  • Ui 1
  • Zwarte olijven 15
  • Cherry tomaten 15
  • Peterselie handvol fijn gesneden
  • Melk scheutje
  • Feta 150 gram
  • Pijnboompitten 30 gram
  • Olijfolie scheutje
  • Zout en peper naar smaak

Verwarm de oven op 190 graden. Bak de pijnboompitten kort tot deze licht bruin worden. Zet de pijnboompitten apart.

Snijd de ui in dunne plakjes. Klop de eieren samen met een scheutje melk, zout, peper en peterselie in een kom. Voeg de ui, hele cherrytomaten en olijven aan toe. Verbrokkel de feta en voeg een scheut olijfolie en de pijnboompitten aan het eimengsel toe. Meng alles goed door elkaar.

Bedek een ovenschaal met bakpapier en giet het mengsel in de ovenschaal en zet 30 minuten in de oven totdat de bovenkant licht bruin is.

Eventueel kun je er een groene salade bij de frittata serveren.

Print Recipe

No Comments

    Leave a reply