Kabeljauw met groente

  • 25 mins
  • 10 ingredients

Ingredients

  • Kabeljauw voor 2 personen
  • Courgette 1
  • Trostomaten 2
  • Zwarte olijven handvol
  • Mozzarella 1 bol
  • Citroen 1 stuk
  • Basilicum handvol
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • Parmezaanse kaas als rasp voor over de schotel

Verwarm de oven op 180 graden. Besprenkel een ovenschaal met olijfolie. Leg hier de kabeljauw in en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Rasp de citroen boven de kabeljauw en knijp het sap er boven uit.

Halveer de courgette en snijd deze samen met de tomaten in partjes. Verdeel de courgette, tomaten en olijven over de kabeljauw. Verdeel de mozzarella over de kabeljauw en besprenkel alles met olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

Tenslotte rasp je nog een beetje parmezaanse kaas over de schotel. Zet de schotel 25 minuten in de oven. Bestrooi met verse basilicum. Eventueel kun je een (spelt)stokbrood bij de kabeljauw serveren.

Print Recipe

No Comments

    Leave a reply