Frittata met spinazie

  • 15 mins
  • 10 ingredients

Ingredients

  • Spinazie 150 gram
  • Achterham of beenham 1/2 ons
  • Pijnboompitten 1 eetlepel
  • Cherrytomaten 5 stuks
  • Feta 50 gram
  • Eieren 2 stuks
  • Melk scheutje
  • Zout en peper naar smaak
  • Ui (kleine) 1 stuk
  • Olijfolie

Verwarm de oven op 190 graden. Snijd de ui in kleine plakjes en bak samen met de spinazie in een scheutje olijfolie in de pan. Als de spinazie geslonken is, laat deze uitlekken in een vergiet. Bak de pijnboompitten en zet apart.

Rol de achterham op en snijd er dunne reepjes van. Klop de eieren met een scheutje melk in een kom. Voeg zout, peper en verbrokkelde feta toe en meng goed door elkaar. Voeg de achterham, uitgelekte spinazie, pijnboompitten en tomaten toe.

Bekleed een ovenschaal met bakpapier en giet het mengsel in de overschaal. Rasp een beetje parmezaanse kaas boven de frittata en zet 30 minuten in de oven.

Print Recipe

No Comments

    Leave a reply