Notenreep

  • 15 mins
  • 11 ingredients

Ingredients

  • Ei 1
  • Rijpe banaan 1
  • Kokosolie (gesmolten) 2 eetlepels
  • Honing 3 eetlepels
  • Zeezout 1/2 theelepel
  • Kaneel 1 theelepel
  • Havervlokken 200 gram
  • Zaden (pompoenpitten en zonnebloempitten) 200 gram
  • Geraspte kokos 2 theelepels
  • Hazelnoten 20 stuks
  • Amandelen 20 stuks

Verwarm de oven op 170 graden. Prak de banaan en meng dit met het losgeklopt ei. Voeg alle andere ingrediënten toe en meng het geheel goed door elkaar.

Bedek een (rechthoekig) bakblik met bakpapier en verdeel alle ingrediënten in het bakblik. Druk goed aan zodat de repen goed compact worden.

De notenrepen mogen 25 minuten in de oven tot ze mooi bruin zijn. Laat de notenrepen enkele minuten afkoelen, voordat je er repen van snijdt. Wacht niet totdat deze helemaal afgekoeld zijn, want anders kunnen de repen gaan brokkelen.

Verpak de notenrepen apart wanneer deze helemaal afgekoeld zijn in folie. Bewaar in een afsluitbare box in de koelkast voor ongeveer een week.

Print Recipe

One Comment

Leave a reply