Fruitmueslireep

  • 15 mins
  • 12 ingredients

Ingredients

  • Ei 1
  • Rijpe banaan 1
  • Kokosolie (gesmolten) 1 eetlepel
  • Honing 1 eetlepel
  • Kaneel 1 theelepel
  • Havervlokken 250 gram
  • Pompoenpitten 50 gram
  • Zonnebloempitten 50 gram
  • Geraspte kokos 2 theelepels
  • Abrikozen (fijngesneden) 2 eetlepels
  • Cranberry's 2 eetlepels
  • Dadels (fijngesneden) 2 eetlepels

Verwarm de oven op 170 graden. Prak de banaan en meng dit met het losgeklopt ei. Voeg alle overige ingrediënten toe en meng het geheel goed door elkaar.

Bedek een (rechthoekig) bakblik met bakpapier en verdeel alle ingrediënten in het bakblik. Druk goed aan, zodat de repen compact worden. De repen mogen 30 minuten in de oven tot ze mooi bruin zijn. Laat de repen enkele minuten afkoelen, voor je er repen van snijdt. Wacht niet totdat deze helemaal afgekoeld zijn, want anders kunnen de fruitmueslirepen gaan brokkelen.

Verpak de repen apart wanneer deze afgekoeld zijn in folie. Bewaar in een afsluitbare box in de koelkast voor ongeveer een week.

Print Recipe

No Comments

    Leave a reply