Ingredients
- Rode paprika 2 stuks (of 1 hele grote)
- Spinazie 200 gram
- Champignons 5 stuks
- Ei 1
- Komijnpoeder 1 theelepel
- Korianderpoeder 1 theelepel
- Paprikapoeder 1 theelepel
- Tomatenpuree 1 eetlepel
- Sjalot 1
- Paneermeel 2 eetlepels
- Geraspte kaas handvol
- Zout en peper naar smaak
- Rundergehakt 300 gram
Verwarm de oven op op 180 graden. Bak de spinazie tot deze geslonken is en laat uitlekken in een vergiet.
Meng het rundergehakt samen met de gesnipperde sjalot, kruiden, tomatenpuree, ei, paneermeel, zout en peper. Voeg vervolgens de gehakte champignons en spinazie toe en meng alles goed door elkaar.
Halveer de paprika en bestrooi met zout en peper. Verdeel het gehaktmengsel in de paprika’s en druk dit goed aan.
Bestrooi met geraspte kaas en zet de paprika’s 40 minuten in de oven.
Print Recipe
No Comments