Vijgen-dadels-amandelreep

  • 15 mins
  • 7 ingredients

Ingredients

  • Spaanse vijgen 10
  • Dadels 10
  • Grof gehakte amandelen 10
  • Cacao nibs 1/2 theelepel
  • Geraspte kokos 1 theelepel
  • Kaneel 1/2 theelepel
  • Gepofte rijst 3 eetlepels

Dit is een “no bake” reep. Meng de vijgen en dadels in de keukenmachine tot er een bal ontstaat. Meng dit vervolgens met de hand met de overige ingrediënten in een aparte kom. Bekleed een rechthoekig bakblik met bakpapier en verdeel de ingrediënten in een bakblik. Druk alles goed en dek af met huishoudfolie. Laat de repen 30 minuten opstijven in de koelkast.

Haal na 30 minuten het bakblik uit de koelkast en snijd de repen naar gewenst formaat. Verpak elke reep apart in een afsluitbare box. De repen blijven ongeveer 1 week goed in de koelkast.

Print Recipe

No Comments

    Leave a reply