Hazelnoten-cranberryreep

  • 25 mins
  • 11 ingredients

Ingredients

  • Banaan 1
  • Ei 1/2
  • Havervlokken 1 cup
  • Pompoenpitten 1/2 cup
  • Hazelnoten 1/2 cup
  • Gepofte rijst 1 cup
  • Cranberry's 1/2 cup
  • Gekonfijte gember (optioneel) 2 stukjes
  • Zeezout 1 theelepel
  • Kaneel 1 theelepel
  • Honing 2 eetlepels

Verwarm de oven op 170 graden. Verdeel de pompoenpitten en havervlokken over een ovenschaal en zet 5 minuten in de oven.

Prak de banaan en meng dit met een half losgeklopt ei. Snijd de gekonfijte gember fijn en voeg samen met de pompoenpitten en havervlokken toe. Halveer de hazelnoten en voeg deze met alle overige ingrediënten toe. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.

Bedek een bakblik (cakeblik) met bakpapier en verdeel de ingrediënten in het bakblik. Druk goed aan, zodat de repen compact worden. Zet de repen 20 tot 25 minuten in de oven tot ze mooi bruin zijn. Laat de repen afkoelen voor je er repen van snijdt.

Verpak de repen apart in folie. Bewaar de repen een week in een afsluitbare box in de koelkast.

Print Recipe

No Comments

    Leave a reply